De eenheden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eenheden worden gebruikt in alle Vertuoza-formulieren, zoals offertes, facturen, bestellingen, enz. Je hebt de mogelijkheid om er meerdere te creëren om zoveel mogelijk aan te passen aan je behoeften.

Navigeren in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere Vertuoza-schermen:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met de informatie.

3. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel.

4. De "Nieuw" knop om een nieuw element te creëren.

Een eenheid toevoegen:

1. Ga naar de pagina Instellingen > Eigenschappen > Algemeen > Eenheden.

2. Klik op “Nieuw”.

3. Vul de informatie met betrekking tot deze nieuwe eenheid in: de naam van de eenheid.

4. Zorg ervoor dat je de gemaakte wijzigingen opslaat door op "Opslaan" te klikken onderaan de pagina.