Alle collectiesWerfbeheer
Werfopvolging ploegbaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Doelstelling: Zorg voor nauwkeurige en continue communicatie tussen de teams op de werfplaats en de beheerders op kantoor. Dit maakt het mogelijk om te rapporteren over het uitgevoerde werk via opmerkingen en foto's.

Navigatie in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met de andere Vertuoza-schermen:

1. Een zoekveld.

2. De tabel met de informatie.

3. De actieknoppen uiterst rechts van de tabel (plaats je cursor op elke knop om te weten wat het betekent).

4. De "Nieuw" knop om een nieuw item aan te maken.

Noodzakelijke voorwaarden:

1. Beschikken over een werfgebruiker account.

2. De werknemer/ploegbaas moet voor deze werfplaats zijn ingepland in de Vertuoza planning.

Stappen om een werfopvolging ploegbaas uit te voeren:

1. Inloggen op de werfaccount:

• Ga naar je werfaccount met je inloggegevens.

2. Selectie van de werfplaats:

• Kies de specifieke werfplaats waarvoor je de opvolging wilt doen.

3. Toegang tot de samenvatting van de werf:

• In deze sectie kies je voor 'opvolging'.

4. Details over de status van de werfplaats:

• Geef aan of de werfplaats schoon en/of veilig is.

5. Toevoegen van interne opmerkingen:

• Voeg interne opmerkingen toe

6. Visueel bewijs met foto's:

• Voeg opvolgingsfoto's toe door op de "+" knop te klikken.

• Om een foto vanaf je computer te uploaden, klik op het “camera” icoon, selecteer de foto, en voeg indien nodig commentaar toe.

7. Indienen van de opvolging:

• Klik op "opslaan" zodra alle informatie is toegevoegd.

Bekijken, Bewerken en Afsluiten:

1. Lijst van werfopvolgingen:

• Vind de ingediende opvolging in de lijst van 'werfopvolgingen'.

2. Bekijken van de PDF:

• Ga naar de PDF van de opvolging voor een gedetailleerd overzicht.

3. Bewerken van de opvolging:

• Bewerk de opvolging als er wijzigingen nodig zijn.

4. Afsluiten van de opvolging:

• Maak de opvolging zichtbaar voor de beheerders door deze af te sluiten.