Werfopvolging
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werfopvolging voor beheerders:

Doel: Een nauwkeurige opvolging van de activiteiten op de werfplaats garanderen om een efficiënte communicatie tussen de beheerder en de eindklant te verzekeren.

Navigeren in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn gelijkaardig aan de andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekveld.

2. De tabel met de informatie.

3. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

4. De "Nieuw" knop om een nieuw item aan te maken.

Een werfopvolging voor beheerders aanmaken

1. Toegang tot werfopvolging voor beheerders:

• In werfbeheerbeheer, ga naar een werf en klik op het tabblad "Werfopvolging".

2. Een nieuwe opvolging aanmaken:

• In de sectie "Werfopvolging beheerder", klik op '+' om een nieuwe opvolging aan te maken.

3. De referentie van de opvolging aangeven:

• Geef de referentie van de opvolging op.

4. Het type opvolging kiezen:

• Geef aan of het een opvolging of een klacht betreft.

5. Opvolging**:**

• Voor een opvolging, klik op '+' naast opvolging.

• Voeg een of meerdere foto's toe vanaf het apparaat.

• Voeg een beschrijving toe indien nodig.

• Geef aan of het een interne opvolging is. (als u op 'intern' klikt, kunt u het niet per e-mail naar de eindklant sturen).

6. Klacht**:**

• Voor een klacht, volg hetzelfde principe.

• U kunt aantekeningen maken en tekenen op de foto's om bepaalde details van de foto te benadrukken

• Geef de verantwoordelijke voor de klacht aan. (als er geen verantwoordelijke is geselecteerd, dan kunt u de klachten niet gebruiken voor het vervolg).

Let op:

Als er al werfopvolgingen van ploegbazen met foto's zijn, kunt u deze toevoegen in de opvolgen en klachten.

1. De opvolging afronden:

Zodra de informatie is toegevoegd, klik op "Opslaan"

1. De opvolging afsluiten:

• Om het af te sluiten, klik op het symbool "Afsluiten"

1. Verzenden van de Opvolging (Optioneel) :

• Als de vordering/klacht niet voor intern gebruik is, kan deze na het afsluiten per e-mail worden verzonden door op het “papieren vliegtuig” icoon te klikken