Percentages
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De percentages geven de kans aan dat de offerte door de klant wordt ondertekend. Deze kanspercentages zijn een schatting van de kans dat een offerte door de klant wordt geaccepteerd, en ze spelen een cruciale rol bij het nemen van geïnformeerde beslissingen binnen het bedrijf.

U kunt dus deze statussen creëren en koppelen in de kansen die verbonden zijn aan uw offertes.

Voorbeelden: 30% In behandeling, 50% Positieve aankoopindicaties, 100% Gewonnen, enz.

Navigatie in het scherm met percentages:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

• De tabel met informatie.

• Een zoekgebied waarmee u een percentage of label kunt vinden.

• De prullenbak helemaal rechts in de tabel.

• De knop "Nieuw" om een nieuw element te maken.

Aanmaken van percentages:

Voeg een nieuw percentage toe en geef het een naam (= label).

1. Klik op "Nieuw".

2. Vul het veld "Percentage" in.

3. Vul het veld "Label" in.

4. "Opslaan".

5. Het percentage wordt correct toegevoegd aan de tabel.

Offertes - Hoe deze gecreëerde percentages te gebruiken:

Nadat u de tabel met percentages hebt bijgewerkt, kunt u ze koppelen aan de kansen die zijn gekoppeld aan uw offertes.

De algemene werking en navigatie van het offertescherm zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

• Filters kunnen worden toegepast.

• Een zoekgebied.

• De tabel met informatie.

• De actieknoppen helemaal rechts in de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis ervan te kennen).

• Klik op de 3 kleine puntjes.

• Klik op "Slaagkans".

• Klik op "Waarschijnlijkheid van aanvaarding".

• In het vervolgkeuzemenu vindt u uw percentages.

• Selecteer een percentage.