Commerciële bronnen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een commerciële bron, ook wel een klantbron of prospectbron genoemd, verwijst naar de oorsprong waar klanten of prospects van een bedrijf vandaan komen.

Het is het kanaal of middel waarmee een bedrijf de aandacht van nieuwe klanten trekt of potentiële prospects genereert.

Het begrijpen van de verschillende commerciële bronnen stelt bedrijven in staat om hun marketingstrategieën te optimaliseren en hun inspanningen te concentreren waar ze het meest effectief zijn.

De commerciële bronnen die u zult instellen en dus toevoegen, kunnen later worden gekoppeld aan de kansen die aan uw offertes zijn gekoppeld. Ze worden ook opgenomen in de statistieken, zodat u de verschillende gebruikte bronnen kunt analyseren.

Navigatie commerciële bronnen:

• De tabel met informatie.

• Zoekgebied.

• Bewerk of verwijder het label van een commerciële bron met behulp van de actieknoppen aan de rechterkant.

• Voeg een bron toe door op + Nieuw te klikken.

Een commerciële bron aanmaken:

1. Klik op "+ Nieuw" rechtsboven.

2. Voer een label in.

3. "Opslaan"

4. Uw label wordt toegevoegd aan de tabel.

Offertes - Hoe uw commerciële bronnen te gebruiken:

Nadat u uw bronnen hebt toegevoegd, kunt u ze koppelen aan de kansen van uw offertes. Ga hiervoor naar het offertescherm.

De algemene werking en navigatie van het offertescherm zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

• Filters kunnen worden toegepast.

• Zoekgebied.

• De tabel met informatie.

• De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis ervan te kennen).

• Klik op de 3 kleine puntjes.

• In het vervolgkeuzemenu, klik op "Slaagkans".

• Klik op "Bron".

• In het vervolgkeuzemenu vindt u uw bronnen terug.

• Selecteer een bron.

• "Opslaan".