Alle collectiesContacten
Contacten exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om uw contactpersonen of bedrijven te exporteren naar een Excel-bestand.

Hiervoor moet u naar het tabblad "Contactpersonen" of "Bedrijven" gaan en rechtsboven op de blauwe knop "Acties" → "Lijst exporteren" klikken.

Dit geeft u dan een lijst met al uw klanten als u bijvoorbeeld een e-mail naar hen moet sturen.

U vindt het document in uw downloadmap op uw computer.

Navigeren in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met de informatie.

3. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis ervan te kennen).

4. De knop "Nieuw" om een nieuw item te maken.

5. De Actie-knop waarmee u de lijst kunt importeren of exporteren