Alle collectiesContacten
Contacten invoeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U heeft de mogelijkheid om al uw contacten in te voeren, of het nu gaat om bedrijven of particuliere contacten. Dit stelt u in staat om alles te centraliseren in Vertuoza en de informatie van uw klanten gemakkelijk terug te vinden bij het aanmaken van uw documenten. Om tijd te besparen, kunt u uw zoektocht filteren op profieltype of door de naam van de klant direct in de zoekbalk in te voeren.

Zodra uw contacten zijn geregistreerd, kunt u ze selecteren bij het aanmaken van uw offertes en facturen.

Onderscheid tussen contactpersoon en bedrijf

Het is belangrijk om een goed onderscheid te maken tussen contactpersonen en bedrijf.

Enkele voorbeelden van contactpersonen:

• de particulier waar u heen gaat

• uw contactpersoon in een bedrijf

Enkele voorbeelden van bedrijven:

• het bedrijf dat uw klant is

• uw materiaalleverancier

Navigeren in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere Vertuoza-schermen:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met de informatie.

3. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

4. De "Nieuw" knop om een nieuw element te creëren.

Een contact aanmaken:

Er zijn verschillende manieren om een contact aan te maken:

1. Handmatig: het artikel "Een contact toevoegen" legt uit hoe u handmatig een contact aanmaakt

2. Contact importeren: het artikel "Een contact importeren" legt uit hoe u een contact importeert vanuit een Excel-bestand