Alle collectiesContacten
Een contact toevoegen

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met informatie.

3. De actieknoppen uiterst rechts in de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

4. De knop "Nieuw" om een nieuw item aan te maken.

5. De actieknop voor importeren of exporteren van de lijst.

Een contact toevoegen

1. Ga naar het menu en selecteer het tabblad "Contacten".

2. U ziet dan de twee tabbladen die verschijnen: "Bedrijven" en "Contactpersonen".

3. U klikt op "+ Nieuw" om een nieuw contact aan te maken. Wanneer u een contact aanmaakt, gaat het dus om een individuele persoon.

4. Eenmaal in het aanmaken van het contact, kunt u de verschillende informatie invullen. Elk contact moet absoluut worden gekoppeld aan een profieltype: Prospect, Klant, Onderaannemer, Mede-aannemer, Leverancier, Architect, Eigenaar, Ex-klant.

Het is belangrijk om elk profieltype goed in te voeren, want dit zal het gebruik van Vertuoza vlotter maken.

5. In het contactformulier kunt u ook informatie toevoegen die direct wordt overgenomen in offertes en facturen (specifieke voorwaarden, btw-tarief, ...).

6. Zodra u alle informatie heeft ingevuld, kunt u op "Opslaan" klikken.

Het is mogelijk om een contact te koppelen aan een bedrijf indien nodig.