BTW-tarieven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afhankelijk van het land waarin u werkt en woont, kunt u verschillende BTW-tarieven aanmaken in Vertuoza.

Navigatie in het BTW-tariefscherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met informatie.

3. Actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel.

4. De knop "Nieuw" om een nieuw element te maken.

Toevoegen van een BTW-tarief:

1. Ga naar de pagina Instellingen > Eigenschappen > Algemeen > BTW

2. Klik op "Nieuw".

3. Vul de informatie in met betrekking tot dit nieuwe BTW-tarief: het BTW-tarief (in %), een label, een BTW-code (voor de boekhoudsoftware) en een beschrijving.

4. Zorg ervoor dat u de wijzigingen opslaat door onderaan de pagina op "Opslaan" te klikken.