Ta bort filer eller mappar

Här beskrivs hur du tar bort filer eller mappar.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att ta bort filer eller mappar:

1. Gå till den mapp eller fil i Filhanteraren du vill ta bort.

2. Håll muspekaren över det objekt du vill ta bort och klicka på bockmarkeringen i kolumnen till vänster om objektets namn. Vill du ta bort flera objekt samtidigt upprepar du markeringen i listan.

3. Klicka på Ta bort.

4. Bekräfta att objektet ska tas bort genom att klicka på Ta bort. Har du markerat flera objekt behöver du skriva in ta bort för att aktivera Ta bort-knappen i dialogen.

Observera att åtgärden att ta bort filer eller mappar inte går att ångra.