Skapa mappstruktur från ZIP-fil

Här beskrivs hur du på ett enkelt sätt skapar en mappstruktur från en ZIP-fil.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att skapa mappar baserat på mappstruktur i en ZIP-fil:

1. Gå till modulen Filhanterare.

2. Klicka på pilen till höger om Skapa mapp och välj Skapa mappstruktur.

3. Klicka på Välj ZIP-fil.
    Nedan har du färdiga mappstrukturer för nedladdning att använda beroende på projekttyp.
    Länk till mappstruktur

4. Välj en ZIP-fil som innehåller din mappstrukturen. Filen måste vara max 1 MB.

5. Efter att du valt en ZIP-fil kommer mappstrukturen förhandsvisas. Kontrollera att namnen ser rätt ut och justera vid behov. Det kan även hända att vissa tecken läses in felaktigt från ZIP-filen (å,ä,ö). Ett tips är att använda 7zip för att skapa mappstrukturen. Där kan du ange parametern -mcu för att zip-filen ska hantera å,ä och ö korrekt.

6. För att skapa mappstrukturen klicka på Skapa. Skulle en mapp existera sedan tidigare kommer den mappen inte skapas på nytt.