Generelt
Feil/bugs i Numetry

Her kan du lese hva du skal gjøre hvis du får opplever feil eller bugs i Numetry.

Oppdatert over en uke siden

Fra tid til annen vil det oppstå feil i Numetry. Ta kontakt med oss hvis du kommer over noe i spillet du tror ikke virker som det skal, så skal vi se nøyere på det. Du kan nå oss på chat eller ved å sende oss en e-post til hei@numetry.no.

Hva som hjelper oss med å finne hvor problemet ditt ligger:

• Et skjermbilde av hvor feilen oppstår

• En beskrivelse av hva du gjorde før feilen oppstod

• Hvilken enhet du brukte til å spille Numetry – PC, Mac eller iPad

• Hvilken nettleser brukte du da det skjedde – Chrome, Safari, Edge osv.

Dersom du ikke allerede bruker nettleseren Google Chrome, anbefaler vi at du bruker den når du spiller Numetry. Les hvorfor valg av nettleser er viktig.

Enkelte feil kan løses ved å slette nettleserens cache-minne, så det er noe som alltid er verdt å prøve.

Takk for tålmodigheten!