Matematikkspillet Numetry
Teknisk informasjon
Velg riktig nettleser til å spille Numetry

Her får du vite hvilken nettleser vi anbefaler deg å bruke til å spille Numetry for den beste spill- og læringsopplevelsen.

Oppdatert over en uke siden

For å få den beste spillopplevelsen anbefaler vi alle å bruke nettleseren Google Chrome, og at du har siste versjon av denne. Dette er fordi vi har optimalisert Numetry til denne nettleseren, som vil si at du vil oppleve minst mulig feil og spillet vil funke best her.

Dersom du bruker en annen nettleser, som selvfølgelig også er mulig, er det større sjanse for at du vil oppleve noen feil som eller ikke ville vært der i Google Chrome.

Anbefalte nettleserversjoner:

• Google Chrome 87 eller nyere

• Mozilla Firefox 74 eller nyere

• Microsoft Edge 87 eller nyere

• Opera 62 eller nyere

• Apple Safari 13 eller nyere

Nettlesere vi ikke støtter:

• Internet Explorer