Butikken i Numetry

Vi forklarer hvordan butikken i Numetry fungerer og hvordan du bruker oppsamlede poeng til å lage nye romdrakter.

Oppdatert over en uke siden

Bruk poengene du har samlet opp ved å spille matteoppdragene på kule romdrakter til avataren din.

Hvis du lurer på noe spesifikt, kan du bruke innholdsfortegnelsen til høyre for å hoppe til det du lurer på.

Hvor du finner butikken

For å komme deg til butikken, må du først gå til kartet over Matema. Klikk så på romskipet hvor det står MITT ROM nede til venstre.

Trykk så på Butikk-ikonet nede til høyre.

I Butikken finner du alle romdraktdelene du kan kjøpe. For å få tilgang til enda flere romdrakter i Butikken, må du spille deg gjennom kapitlene i Matema. Jo lenger du kommer, jo flere romdraktdeler vil du kunne kjøpe og bruke.

Numonites

Etter du har låst opp romdraktdeler i Butikken, trenger du Numonites. Disse får du ved å fullføre oppdragene i spillet eller ved å fullføre prestasjoner i spillet. Du kan lese mer om prestasjoner her.

Hvordan endre romdrakten din

For å endre romdrakten du bruker, må du gå til Inventar. Dette er den midterste knappen nede til høyre.

Her inne får du en oversikt over alle romdraktdelene dine som du har låst opp og kan bruke.

Alt du trenger å gjøre for å ta på en ny romdraktdel, er å trykke på den i Inventaret ditt. Da vil du ta den på deg. Miks og match romdraktdeler for å bli den kuleste austronauten i Matema!