Alle samlinger
Numetry Premium
Fordelene med et Numetry Premium-medlemskap
Fordelene med et Numetry Premium-medlemskap

Med Numetry Premium får du full tilgang til alt av spill- og læringsinnhold i Matematikkspillet Numetry.

Oppdatert over en uke siden

Med et Numetry Premium-medlemskap får du full tilgang til alle matteoppdragene og planetene i Matematikkspillet Numetry. Du får også tilgang til nytt innhold, da vi har månedlige spilloppdateringer. Uten et Premium-medlemskap er spilleventyret begrenset.

Hvorfor Matematikkspillet Numetry?

Numetry gjør læring til lek, og lærer barna matte gjennom spill. Hvert matteoppdrag i Numetry har sine røtter i ett eller flere av læreplan- og kompetansemålene innenfor matematikken. Dette gjør vi for å sikre at det matematisk-pedagogiske gjennom hele spillutviklingsprosessen er grunnsteinen – fra læreplanmål til ferdig matteoppdrag.

Fire fordeler med Matematikkspillet Numetry:

  • Barnet ditt kommer til å elske matte. Barna tar del i en redningsaksjon i verdensrommet, der kun matematikkferdighetene deres kan redde dagen.

  • Hjelp underveis. Numetry har hintfunksjoner og gode forklaringer underveis, slik at barna kan fortsette læringen på egenhånd.

  • Belønninger. Fullfør spennende utfordringer for å få verdifulle Numonites som du kan bruke i Numetry-butikken. Bli den kuleste astronauten i Matema-systemet!

  • Trygge omgivelser. Vi tar personvern på alvor. Det er ikke mulig å skrive til andre i spillet. Les vår personvernserklæring her.

Svarte dette på spørsmålet?