Numetry Premium
Hvordan kjøpe et Premium-medlemskap
Hvordan kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via iPad-appen vår
Hvordan kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via iPad-appen vår

Vi forklarer stegene for å kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via appen. Det er kun mulig å kjøpe medlemskap til ett barn på din Apple ID.

Oppdatert over en uke siden

OBS: Hvis du skal kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via appen vår, kan du kun kjøpe medlemskap til ett barn. Det vil si at hvis du trenger å kjøpe to eller flere medlemskap, må du bruke en annen Apple ID eller kjøpe vi nettsiden vår.

Kjøp via nettsiden har ingen begrensninger på hvor mange medlemskap du kan kjøpe om gangen.

Denne artikkel forklarer hvordan du kjøper Numetry Premium-medlemskap via nettsiden.

Stegene for å kjøpe et Premium-medlemskap i iPad-appen vår

Start med å logge inn i spillet. Hvis barnet ikke har en bruker fra før av, må dere opprette en bruker.

Etter du har logget inn, vil du se et kart over hele Matema-systemet. Trykk på knappen oppe til venstre hvor det står Numetry Premium.

Her vil du få opp tre forskjellige medlemskapstyper: månedlig, årlig og halvårlig. Velg det alternativet som passer best for deg.

Når det er gjort, følger du bare instruksjonene som kommer opp på iPaden for å fullføre betalingen. Det kan ta opp til ett minutt eller to før medlemskapet blir registrert i appen etter betalingen er fullført.

Gratulerer! Du har nå tilgang til alt det spennende og lærerike innholdet vi har å tilby i Numetry.

Dersom det oppstår noen problemer ved kjøp av medlemskap, kan du enten kontakte oss ved å sende oss en e-post eller ved å trykke på ikonet nede til høyre på nettsiden vår.