Numetry Skole
Hvordan logge inn i Lærerportalen

Her får du vite hvor du finner, og logger inn i, Numetrys Lærerportal.

Oppdatert over en uke siden

Under står det beskrevet hvor du finner Numetrys Lærerportal og hvordan du logger inn:

Vi jobber med en løsning for innlogging i Lærerportalen uten Feide. Kontakt oss om du har lyst til å høre mer.

Finn Lærerportalen

For å komme til Lærerportalen sin nettside, må du gå inn på https://teacher.numetry.com/.

Logg inn i Lærerportalen

For å logge inn i Lærerportalen, må du trykke på Logg inn med Feide. Det er den nederste mørkeblå knappen.

Nå vil du komme til Feide sin innloggingsportal. Her må du velge kommunen som skolen din befinner seg i. Dette kan du gjøre ved å søke opp kommunen i søkefeltet.

Når du har funnet kommunen din, trykker du på Fortsett.

Da gjenstår det bare å skrive inn brukernavn og passord, før du til slutt kan trykke på Logg inn og så kommer du til spillet.