Team Dashboard
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Team Dashboard är en digital anslagstavla som delas gemensamt mellan team administratör och de medarbetare som ingår i teamet. Du som medarbetare når denna anslagstavla genom chatten med Flourish Chatbot och som administratör kommer du åt den genom att logga in på ditt administratörskonto.

Det är alltså ett smidigt sätt att effektivt distribuera och synliggöra resultatet av ex. pulsmätningar samt den anonyma feedback som publicerats.

Pulse

I denna modul ser ni resultaten för era Pulse-utskick baserat på mät-tal grundat på -100 till +100, där +-0 är en neutral zon. Minus påvisar negativ betoning och plus en positiv betoning.

Suggested Actions

Här kan ni se de rekommendationer eller önskemål som era medarbetare har påpekat som svar på tidigare utskickade undersökningar.

Praise

Här kan ni få en överblick över den uppskattning för varandra som delas mellan medarbetare i teamet.

Completed Chats

Här har ni chattar som är besvarade samt det genomsnittliga betyget för teamet.

Upcoming Chats

Lista för inplanerade, kommande utskick.

Message Board

Här kan ni publicera meddelanden eller skicka ut beröm till erat team kollektivt.

Settings

Klickar ni er in här så kan ni via fältet till vänster, visa/dölja de fält ni vill se i eran Dashboard.