Hoppa till huvudinnehåll
Flourish Insights
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är Insights?

Genom Insights kan du som HR eller företagsledning se tydligare samband och indikationer på vad som verkar påverka resultatet av de mätningar ni gör, både baserat på era styrkor och det som upplevs ha tydligare förbättringspotential.

Se samband baserat på enskilda mätningar och målgruppsanpassade budskap och dynamiska målgrupper baserade på gemensamma åsikter, för att exempelvis kunna se samband mellan de som rekommenderar er som arbetsplats som en grupp - och de som inte rekommenderar er som en annan. På så vis ser ni vilka styrkor som verkar sticka ut lite extra positivt, och vilka områden som indikerar behov av förbättring.


Employee Status

  • Du ser antal medarbetare, oberoende team-tillhörighet, som uppfyller kriterierna till budskapet.

  • Kan genereras baserat från svaren på Pulse och Focus Areas.

  • I de fall att underlag finns från både Pulse och Focus Areas sammanställs dessa i kombination med varandra. Exempelvis om en person inte besvarat frågan när pulsmätningen gjordes, men besvarade frågan vid utskicket av en Focus Area tillförs detta till underlaget.

  • Budskapen i Employee Status baseras på mätningar gjorda upp till sju (7) månader tillbaka från dags dato. Om en medarbetare besvarat samma fråga flera gånger under denna period är det senaste svaret som tas i beaktning i presentationen av data.

Teams

  • Här ser du antal team som svarsgruppen ingår. Detta för att hjälpa dig som användare att identifiera utspridningen bland enskilda team baserat på aktuellt budskap.

  • Strax till höger om Teams kan du, om tillräcklig data finns, se en uppåtgående eller nedåtgående förflyttning. Den baseras på de två rutorna bredvid, en grön och en röd. Grön ruta visar att en medarbetare tidigare svarat lågt på frågan, men vid senare tillfälle svarat väldigt högt (9-10). Det samma gäller den röda rutan, fast vice versa, antal medarbetare som tidigare svarat väldigt högt men nu börjat svara klart lägre. Denna förflyttning baseras på bolagets alla medarbetare, inte endast de som ingår i budskapet av Employee Status.

    Förflyttningsindikationen baseras på data upp upp till 14 månader tillbaka i tiden.


Connect

Connect är framtaget för att hjälpa dig med Company Admin-behörighet, att identifiera samband och tydligare påverkansfaktorer baserat på Employee Status-budskapet.

Genom denna funktion kan du se samband:

  • Se vad svarsgruppen som ingår i Employee Status gemensamt upplever är era styrkor på arbetsplatsen.

  • Se vad svarsgruppen som ingår i Employee Status gemensamt upplever är områden med tydlig förbättringspotential.

  • Du kan även se detta baserat på Team-nivå, vilka frågor som sticker ut positivt och negativt för att enklare identifiera team-specifika förbättringsområden och styrkor.

Vill du veta mer? Tveka inte att boka ett möte med oss för att få en personlig genomgång av hur Insights fungerar och hur ni kan nyttja detta i ert arbete framåt.

Fick du svar på din fråga?