Produktnyheter
Nyheter i Flourish Pulse
Kompletterande frågor i Flex-blocket
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns nu fyra nya frågor som adderats till Flex-blocket i Flourish Pulse:

• Gemensam insats

• Bekräftelse

• Konflikthantering

• Meningsfullhet

För att använda dessa frågor i din pulsmätning behöver du inkludera dem likt bilden ovan. Detta gör du som har Company Admin-behörighet genom att klicka på "Chats" i huvudmenyn och sedan på Pulse. Notera att dessa fyra frågor ingår i Flex-blocket, och vi rekommenderar att du exkluderar lika många frågor som du adderar för att bibehålla samma intervall.