Release log - Nye funktioner
Version 24.1 - Aktivitetscenter - Release log
Opdateret over en uge siden

BETAVERSION

Denne release log forklarer, hvilke nye funktioner der er i version 24.1 henvendt til aktivitetscentre.

Version 24.1

• Det er muligt at tilføje en handling til en bookingregel, som automatisk tilføjer en vare, hvis alle filtre er gældende. Bookinghandlingen hedder 'Tilføj vare'.

• Funktionen er en udvidelse af en eksisterende bookinghandling, som nu også virker på flexybook.

• Når en reservation, oprettet i Flexybox, sendes via BowlIT medsendes navn og email. Hvis der er flere baner samles de i én reservation.

• Det elektronisk menukort understøtter nu maksimum beløb på en regning.

• Det betyder, at et selskab ikke kan lægge ordrer på det elektroniske menukort, som overskrider maksimum beløbet.

• Vi har forbedret vores CSV-udtræk på gavekort.

• De indeholder nu følgende informationer:

• Center, Måned (Januar , Februar ), År (2022, 2023), Nummer på gavekort,

• Checksum på gavekort, Oprettet dato, Udløbsdato, Personale, Type, Tekst,

• Værdi på gavekort, Beløb betalt (kvitterings beløb), Kunde nr, Kunde navn, Antal klip tillage

• Vi har opdateret vores bookingguide.

• Hvis systemet har placeret en reservation automatisk via bordprioriteter, så vil salen, der er valgt i cloudbooking, hedde 'auto placering'. Såfremt der manuelt placeres en reservation i en anden sal end auto placering, så vil systemet se bort fra bordprioriteter og vælge den sal, der manuelt er valgt.

• Ny valgmulighed i lagerstyring: Slet råvaren og erstat den på alle kalkulationer (1 stk.)

• I lagerstyring kan du nu nemt slette og udskifte en råvare med en anden, hvor det automatisk bliver opdateret, hvis råvaren indgår i en kalkulation (nr. 1).

Tema pr. menukort.png