Alle samlingerFlexyPOSVarer
Sådan opretter du ad libitum-varer
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave regler for, hvad der indgår i Ad libitum-varer.

Funktionen gør det let at holde styr på, hvad der bliver brugt, når du eksempelvis laver arrangementer med drikkevare inklusive.

Du kan se en videovejledning her: Sådan opretter du ad libitum-varer

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Ad-Libitum.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Skift udløser-vare (nr. 2) og vælg den vare, du vil bruge til at udløse reglen. Det kan eksempelvis være fri bar eller buffet inkl. drikkevare. Dette er en vare, som du allerede har oprettet.

• Tryk på Tilføj vare (nr. 3) og vælg de varer, som skal være inklusive, hvilket vil sige, at de går ind til 0 kr.

• Tryk på pil ned ved Kun aktivt fra kl. og til kl. (nr. 4) og sæt et tidsrum for, hvornår reglen må være aktiv. Dette vil gøre, at slås "udløser varen" ind uden for perioden, så vil reglen ikke gælde, og alle varer vil gå ind til normal pris.

Bemærk: Perioden må ikke overskride kunstig midnat.

• Fra version 24.1 og frem har du mulighed for at aktivere funktonen; Begræns varighed til og vælge antal timer (nr. 5). Det kan f.eks. være fri bar i 2 timer.

Info: Når du efterfølgende går i kassen og trykker på den pågældende regning (nr. 7) vil du kunne se, hvor lang tid der er tilbage af ad libitum(nr. 8). Når tiden er udløbet, vil varerne blive lagt på regningen, og gæsten skal betale for varerne.

• Tryk på pil ned ved Håndter eksisterende varer som er på regningen (nr. 6). Du har her to valgmuligheder.

• Du kan vælge: Eksisterende varer på regningen vil blive håndteret. Her vil varer, du har slået ind, før du vælger ad libitum, blive slået ind under ad libitum.

• Du kan vælge: Eksisterende varer på regningen vil blive ignoreret. Her vil varer, du har slået ind, ikke blive slået ind under ad libitum. Det kan være relevant, hvis kunden har bestilt drikkevarer og først senere vælger at få ad libitum. Kunden skal her betale for drikkevarerne separat.

• Tryk på OK.

2 til 6.jpg
7 og 8.jpg