Alle samlingerFlexyCRMTrigger system
Hvordan sætter jeg en trigger op, som sender en lagerrapport, når lageroptælling afsluttes?
Hvordan sætter jeg en trigger op, som sender en lagerrapport, når lageroptælling afsluttes?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en trigger op, der sender en lagerrapport, når lageroptælling afsluttes.

Det kan være relevant, hvis du gerne vil automatisere, at en rapport med lagerstatus sendes, når lageroptællingen afsluttes. Du slipper derved for manuelt at trække rapporten og sende den.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.1 og frem.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Triggersystem.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Dagsrapporter (nr. 1).

• Tryk på Ny trigger (nr. 2).

1 og 2.png

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn trigger (nr. 3).

• Tryk på pil ned ved HVORNÅR skal reglen udføres og vælg Lageroptælling afsluttet (nr. 4).

• Angiv, hvad der skal ske, når lageroptællingen afsluttes (nr. 5). Det kan f.eks. være, at der sendes en mail med lagerstatus.

• Tilpas følgende:

• HVOR OFTE må reglen ske

• KUN HVIS følgende er opfyldt (ALLE krav skal være opfyldt SAMTIDIG)

• HVAD skal der ske

• Når du har oprettet triggeren, skal du trykke på OK.

3 til 6.png