Alle samlingerFlexyBookBooking / Reservation
Hvordan aktiverer og vælger jeg online betalingsmetoder ved oprettelse af en reservation?
Hvordan aktiverer og vælger jeg online betalingsmetoder ved oprettelse af en reservation?
Opdateret over en uge siden

Du kan aktivere og vælge online betalingsmetoder ved oprettelse af en reservation.

Featuren gør det muligt at vælge hvilke betalingsmetoder slutbruger skal kunne vælge i forbindelse med oprettelse af en reservation.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.1 og frem.

Du gør det ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på Onlinebetalinger (nr. 2).

• Tryk på plus ved Betalingsaftale (nr. 3).

Trin 3:

• Vælg den betalingsgateway, som betalingsaftalen skal benytte. I eksemplet er det Reepay.

• Tryk på Fortsæt.

Trin 4:

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 4).

• Tryk på Online aktivitetsbooking (nr. 5).

• Tryk pil ned ved Online betalingsmetoder (nr. 6).

• Sæt flueben ved de online betalingsmetoder du vil have dine kunder skal kunne vælge i forbindelse med oprettelse af en reservation (nr. 7).

• Betal ved ankomst (kontant betaling). Reservationen bliver oprettet, og slutbruger skal betale ved ankomst.

• Betal omgående. Slutbruger bliver redirected til online gateway hvor de vil skulle betale med det samme. Enten med kort, mobilepay eller hvad end de har af indløsnings aftaler aktiveret.

• Betal via Faktura Giver slutbruger mulighed for at betale et depositum enten via bank oplysninger fra bekræftelse eller FI kode. Her kan kunden selv definere hvor stor del af beløbet kunden skal betale i depositum. Eksempelvis 50% inden bestemt dato og 50% ved ankomst.

• Tryk på OK for at gemme ændringerne (nr. 8).

• Tryk på OK i Indstillingsvinduet for at gemme alle ændringerne.

4 til 8.jpg

Når funktionen er sat op, ser det således ud: