Hur matchas klienter med mig som terapeut?

Hur fungerar matchningen?

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Client Booster

För att kunna få klienter förmedlade genom Ahum behöver du ha tilläggstjänsten Client Booster. Då blir du synlig i vår listning (översikt av alla terapeuter), samt i vår matchningsfunktion. Ahums matchningsverktyg har hjälp över 10 000 klienter att hitta rätt terapeut där 98% av klienterna är nöjda med sin matchning!

Matchningsprocessen

När klienter söker efter en terapeut genom Ahum går de igenom en matchningsprocess. De fyller i ett formulär om sitt mående och för vilken problematik de söker hjälp för. I formuläret får de ange vilken som är den utlösande faktorn eller orsaken till att de söker terapi, "kontaktorsak", samt att formuläret uppskattar vilka "problemområden" ärendet rör.

Resultaten av detta formulär är direkt kopplat till inställningar du som terapeut kan göra i din profil. På så sätt kan klienterna, efter att ha fyllt i formuläret, få förslag på de terapeuter som är bäst lämpade att hjälpa till med just deras problematik.

Inställningar

För att klienter ska hitta rätt till dig, behöver du alltså ställa in de kontaktorsaker du kan tänka dig ta emot, samt de problemområden du helst arbetar med. Följ länkarna nedan för att se instruktioner om hur du går till väga.

Fick du svar på din fråga?