Välkommen till Ahums iKBT

En introduktion till vår iKBT plattform – för terapeuter

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna guide är till dig som precis fått tillgång till vår iKBT plattform och vill lära dig verktyget, så att du kan erbjuda dina klienter Blended Therapy eller digital behandling. Klicka in dig på varje steg för att få en djupare förståelse för de olika delarna.

Om du ännu inte har tillgång till iKBT plattformen, kontakta oss så hjälper vi dig!


Introduktion till Ahums iKBT

Steg 1 – De olika vyerna

Du har nu fått tillgång till vår iKBT plattform på två olika sätt, som terapeut, och som klient. I denna del får du lära dig om de olika vyerna och hur du använder dem.

Steg 2 – Lär känna plattformen

Vi har tilldelat dig några kapitel i vår iKBT som du kan börja arbeta med för att lära dig mer om hur plattformen fungerar och hur du bäst använder den i behandling. Gå till din klientvy (se ovan) för att hitta kapitlena.

Vi rekommenderar att du börjar med kapitlet Onboarding för terapeuter, följt av Kartläggning.

Steg 3 – Lär dig administrera klienter i iKBT plattformen

Här hittar du steg-för-steg instruktioner för hur du administrerar klienter i iKBT plattformen. Artiklarna finns också tillgängliga om du går till Frågor och Svar i din meny i Ahum.

Steg 4 – Uppföljning

Vi följer upp tillsammans hur det känns och om det dykt upp några frågor längs vägen. Vi stämmer av efter ca 2 veckor, men känner du dig redo tidigare än så är det bara att du kontaktar oss.

Steg 5 – Börja använda iKBT tillsammans med dina klienter

När du känner dig redo är det bara att börja tilldela dina klienter behandlingar i vår iKBT. För närvarande mailar du in till oss när du vill lägga till en klient, så lägger vi in hen i din iKBT-klientlista.

Fick du svar på din fråga?