Gör vårt onboardingkapitel!

Del av Guide – Välkommen till Ahums iKBT – Steg 2

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har tilldelat dig några kapitel i vår iKBT som du kan börja arbeta med för att lära dig mer om hur plattformen fungerar och hur du bäst använder den i behandling.

Gå till din klientvy för att hitta kapitlena.

När du kommit in i klientvyn hittar du kapitlena längs ner i din Dashboard. Alternativt kan du även klicka på Behandlingar i menyn till vänster för att se dem.

Vi rekommenderar du gör följande kapitel, i denna ordning:

 • Onboarding för terapeuter

  En introduktion till vår iKBT plattform. Ett kortare kapitel om fördelar med iKBT och blended therapy samt förslag på behandlingsupplägg.

 • Kartläggning

  Ett tips är att låta dina klienter starta med Kartläggningen, för att få en bild av deras liv och symptom. Det är ett stöd för dig som terapeut att veta vart du ska börja i dina bedömningssamtal och kan hjälpa dig att göra en behandlingsplan Kartläggningen är därför extra bra för dig att ha genomgått själv. Om du tar emot företags- och försäkringsärenden genom oss, så är Kartläggningen även var de flesta av dessa klienter börjar.

 • Guiden till självmedkänsla – terapeutledd

  En av våra terapeutledda guider där klienten lär sig mer om självmedkänsla och får öva på att ha ett självmedkännande förhållningssätt gentemot sig själv. Ett bra komplement till annan behandling, både digital och traditionell.

 • 1. Introduktion till ångest

  Första kapitlet i ångestbehandlingen. Bra för att få en bild av hur behandlingskapitel är uppbyggda och testa själv hur det känns som klient att gå igenom en digital behandling.


Gå till nästa steg i guiden – Välkommen till Ahums iKBT!

Fick du svar på din fråga?