Man kan skapa ett önskat antal användargrupper i tjänsten. En användare kan anslutas till en eller flera användargrupper. Med hjälp användargrupper kan man bevilja läs- och redigeringsrättigheter till flera användare samtidigt.
Ny användargrupp
Klicka på ikonen + (lägg till)
Ange namn och beskrivning i fönstret som öppnas
Välj ”Spara” eller lämna vyn genom att klicka på ”Ångra”
Redigera användargrupper
Välj användargrupp som du vill redigera
Redigera uppgifterna i vyn som öppnas
Välj ”Spara” eller lämna vyn genom att klicka på ”Ångra”
Radera kontaktuppgifter
Välj kontaktuppgift som du vill radera
Välj ”Spara” eller lämna vyn genom att klicka på ”Ångra”
