Registrere et oppdrag i Core
Oppdatert over en uke siden

Dersom du bruker Broker, er den enkleste måten å registrere et oppdrag å bruke Supersøk i Broker.

Dersom du ikke har tilgang til Broker, kan du registrere oppdraget i Core.

Naviger til fanen Oppdrag i hovedmenyen til venstre, og klikk på Registrer eiendom.

• Søk opp adressen

• Velg sakstype, Oppdragstype, Eierform og Eiendomstype

• Dersom oppdraget gjelder Dødsbo, er et Oppgjørsoppdrag, Kjøper er Oppdragsgiver eller eiendommen skal selges Off Market, markerer du det her

• Klikk på Neste

• Din standardavdeling vil komme opp under Avdeling. Dersom du ønsker å bytte avdeling, slik at oppdraget registreres på et annet kontor, kryss ut avdelingen og søk opp riktig avdeling.

• Velg deretter Oppdragsansvarlig og eventuelt Megler 2. Globusen symboliserer at disse to rollene vil være synlige i markedsføring av eiendommen.

• Klikk på Lagre

Oppdraget er nå opprettet. Klikk på sjekklistesymbolet øverst til høyre for å åpne Sjekklisten, og jobb deg gjennom den for å følge gangen i oppdraget.