Registrer Selger/Hjemmelshaver
Oppdatert over en uke siden
  • Ved å utvide iBox for Grunnbok finner man knapp for bestilling av grunnbok. Dersom man gjør en slik bestilling vil man få opp en popup hvor man kan velge å huke av for “Importer eier fra grunnbok”. Dersom dette er huket av og grunnbokbestilling blir gjennomført vil hjemmelshaver registrert i grunnboken bli automatisk opprettet og lagt inn i ibox for Selger/Hjemmelshaver på oppdraget.

• Legg til selger manuelt ved å søke etter navnet (eller telefonnummer/epostadresse, eller organisasjonsnummer) og velg riktig kontakt fra listen hvis kunden allerede er registrert.

• Hvis kunden ikke finnes fra før kan du opprette en ny kontakt ved å klikke på + til høyre for søkefeltet og registrere dem.

• Velg riktig rolle for den registrerte personen (selger, hjemmelshaver, ektefelle eller fullmektig) ved å klikke på Rolle ikke valgt og huke av riktig rolle.