Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesFAQOffertes
Wat kan ik doen als de tekst in een regel van mijn offerte niet wordt opgeslagen?
Wat kan ik doen als de tekst in een regel van mijn offerte niet wordt opgeslagen?
Lola Ricca avatar
Geschreven door Lola Ricca
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als uw tekst niet wordt opgeslagen, kan dit komen door de aanwezigheid van speciale tekens die niet worden ondersteund door Vertuoza.

Hier is hoe u dit probleem kunt oplossen:

  • Controleer op speciale tekens: Soms worden er bij het kopiëren en plakken van tekst speciale tekens, zichtbaar of onzichtbaar, geïntroduceerd die de opslag in Vertuoza verhinderen.

  • Gebruik een online tool om speciale tekens te detecteren: We raden aan om naar de website https://www.soscisurvey.de/tools/view-chars.php te gaan. Deze site stelt u in staat uw tekst in te voeren en detecteert automatisch speciale tekens, zowel zichtbaar als onzichtbaar. U kunt deze vervolgens eenvoudig verwijderen.

  • Maak de tekst schoon: Zodra de speciale tekens zijn geïdentificeerd en verwijderd, kopieert u de "schone" tekst en plakt u deze opnieuw in Vertuoza.

  • Tekst opnieuw indienen: Probeer de tekst opnieuw op te slaan in Vertuoza nadat u deze hebt schoongemaakt. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Opmerking: Vertuoza kan beperkingen hebben met betrekking tot bepaalde speciale tekens. Als het probleem aanhoudt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de technische ondersteuning van Vertuoza voor hulp.

Benieuwd naar meer informatie over de sectie Offertes? Verken onze volledige collectie toegewijde artikelen door hier te klikken.

Was dit een antwoord op uw vraag?