Alle collectiesFAQInterventiebeheer
Hoe kan ik de optie weergeven waarmee ik "Regie" of "Forfait" kan selecteren bij het aanmaken van een interventie via de toegang tot het project?
Hoe kan ik de optie weergeven waarmee ik "Regie" of "Forfait" kan selecteren bij het aanmaken van een interventie via de toegang tot het project?
Lola Ricca avatar
Geschreven door Lola Ricca
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om "Regie" of "Forfait" te kunnen selecteren bij het aanmaken van een interventie, moet u de weergave van de prijzen voor de interventieverantwoordelijke inschakelen. Volg deze stappen:

1. Toegang tot de Instellingen:

Ga naar het menu Instellingen.

2. Configureer de Eigenschappen van de Interventie:

Navigeer naar het tabblad Eigenschappen.

Selecteer Interventie in de beschikbare opties.

3. Activeer de Weergave van de Prijzen:

Onder Verantwoordelijke interventies, klik op Bewerken rechts van een interventieverantwoordelijke.

U vindt de optie "Weergave van de prijzen inschakelen".

Vink deze optie aan zodat u het veld “Regie” of “Forfait” kunt zien en selecteren bij het aanmaken van een interventie.

4. Sla de Wijzigingen op:

Zorg ervoor dat u de aangebrachte wijzigingen opslaat door op “Indienen” te klikken.

Benieuwd naar meer informatie over de sectie Instellingen? Verken onze volledige collectie toegewijde artikelen door hier te klikken.