Personeel en gebruikers: voeg uw medewerkers toe.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na het configureren van de essentiële instellingen, is de volgende stap het invoeren van de informatie van uw personeel en het beheren van gebruikersaccounts. Dit omvat het centraliseren van gegevens van uw teamleden en het toewijzen van toegang tot de applicatie.

1. Invoeren van personeel 👤

Begin door naar de sectie ⚙️ Instellingen > Algemeen > Personeel van uw software te gaan. Hier kunt u teamleden toevoegen.

1. Personeel invoeren: Kantoorpersoneel zoals managers, secretaresses en verkopers kunnen in deze categorie worden ingevoerd. Binnen het profiel van elk personeelslid heeft u de mogelijkheid om de verschillende toegangen te beheren die aan hen zijn toegekend.

2. Onderaannemers en zelfstandigen invoeren: Voor arbeiders en zelfstandigen maakt het invoeren het mogelijk om hun uurtarief te specificeren en ze op te nemen in de bouwplanning. Deze stap heeft directe invloed op de winstgevendheid van het project zodra de arbeiders en zelfstandigen zijn ingepland.

❗ Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan voordat u de pagina verlaat.

2. Beheer van gebruikerstoegang 💻

Nadat u uw personeel hebt ingevoerd, gaat u naar ⚙️ Instellingen > Algemeen > Gebruikers om hen passende gebruikersaccounts toe te wijzen (toegang tot de applicatie).

• Beheeraccount: Dit type account biedt volledige toegang tot alle modules van de applicatie en is ideaal voor kantoorpersoneel. Ze kunnen zo alle administratieve en opvolgoperaties beheren.

• Arbeidersaccount: Met beperkte toegang is dit account ontworpen voor arbeiders, waardoor ze alleen toegang hebben tot de functies die nodig zijn voor hun dagelijkse werk.

❗ Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan voordat u de pagina verlaat.