Alle collectiesInstellingenGebruikersbeheer
Gebruiker met een beheeraccount
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een gebruiker met een beheeraccount heeft volledige toegang tot alle modules van de applicatie. Dit account is geschikt voor kantoormedewerkers: beheerders en secretarissen.

Een gebruiker toevoegen met een beheeraccount

1. Zorg ervoor dat u een medewerker van het type "kantoorpersoneel" heeft aangemaakt in Instellingen > Algemeen > Personeel > Kantoorpersoneel.

2. Controleer het aantal nog beschikbare beheeraccounts in uw abonnement. Deze informatie is beschikbaar in de kop van uw lijst van gebruikers - beheeraccounts. (Als u het limietaantal heeft bereikt, neem dan contact op met uw Customer Success Manager om uw abonnement te wijzigen.)

3. Klik op "Nieuw" om een nieuwe gebruiker toe te voegen.

4. Selecteer de werknemer aan wie u toegang tot de applicatie wilt geven.

5. Kies een inlognaam en wachtwoord. Zorg ervoor dat u dit wachtwoord niet verliest en communiceer het aan uw werknemer.

Toestemming en toegang van een beheeraccount

U kunt de toegang voor uw gebruiker met een beheeraccount configureren in het bestand van uw medewerker.

Toegang tot werfbeheer

Volg de volgende stappen om uw gebruiker met een beheeraccount toegang te geven tot werfbeheer:

• Ga naar Instellingen > Algemeen > Personeel > Kantoorpersoneel > bestand bewerken en activeer de optie "beheerder".

• Als u wilt dat deze gebruiker toegang heeft tot alle werven, activeer dan de optie "overzicht van alle werven".

Beheer van toegangsrechten - Groepen

Neem contact op met Customer Support om nieuwe groepen aan te maken en zo de toegang tot de applicatie te beperken als u de toegangsrechten van een gebruiker wilt beheren.