Alle collectiesInloggenInloggen
Hoe meerdere omgevingen tegelijkertijd te gebruiken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere Vertuoza-omgevingen, moet je aparte profielen aanmaken in je browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, ...).

⚠️ Als je probeert om verbinding te maken met verschillende omgevingen via hetzelfde profiel van je browser, zal alleen de verbinding met de laatste omgeving worden gebruikt.

Volg de onderstaande links om deze profielen aan te maken, afhankelijk van de browser die je gebruikt: