Alle collectiesWerfbeheer
Bestellingen materiaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het werfbeheer zijn planning en coördinatie van materialen cruciaal om een werf succesvol en efficiënt te laten verlopen. Materiaalbestellingen spelen hierin een centrale rol, ze stellen bedrijven in staat om op een georganiseerde en strategische manier essentiële benodigdheden te verkrijgen.

Met Vertuoza kunt u gemakkelijk uw materialen bestellen.

Navigeren in het scherm:

• Scherm dat de verschillende aanvragen / voorstellen en bestellingen van materialen groepeert.

• Filters.

• Een zoekgebied.

• De status van de bestelling

• Actieknoppen worden rechts weergegeven. (Ga met de muis over een icoon om de betekenis te zien).

• De statussen geven meer informatie over het verloop van een bestelling

• Concept.

• Te verzenden.

• Verzonden.

• In levering.

• Geannuleerd.

• Knop "+ Nieuw".

Een Prijsaanvraag / Prijsvoorstel maken:

• Klik op "+ Nieuw".

• Klik op "Prijsaanvraag" (prijs op nul) of "Prijsvoorstel" (bijvoorbeeld op basis van de gemaakte offerte), het proces is hetzelfde.

• Selecteer een verantwoordelijke.

• Geef een leverancier aan.

• Voeg een referentie toe.

• Voeg toe of het een levering of een ophaling betreft.

• Voeg een leveringsadres toe.

• Voeg een leveringsdatum toe.

• Voeg een leveringstijd toe.

• De goederen moeten worden afgezet op X meter van de vrachtwagen.

• Vul de verschillende kolommen in (type, beschrijving, hoeveelheid, eenheid,..)

• Of klik op het tabblad hierboven "Details van de offerte", om de informatie over te nemen.

• Actieknoppen aan de rechterkant door op de 3 kleine punten te klikken, meerdere opties mogelijk.

• "Indienen".

• Het prijsvoorstel is aangemaakt en wordt weergegeven op het tabblad Prijsaanvragen / prijsvoorstellen.

• Het heeft de status "Te verzenden"

• Klik op de actieknop rechts (Envelop).

• Vul de velden in en "Verzenden".

• Als het voorstel wordt geaccepteerd, klik op het duim omhoog icoon.

• De aanvraag wordt een bestelling en verplaatst zich naar het tabblad "Bestelling".

• De kostprijs is toegevoegd in de uitgaven van de rentabiliteit van de werf, onder het tabblad "Algemene informatie".

• Stuur de bestelling.

Een bestelling aanmaken :

Als u de prijs al weet, kunt u direct een bestelling aanmaken.

• Klik op "+" rechts van "Bestellingen".

• Selecteer een verantwoordelijke.

• Geef een leverancier aan.

• Voeg een referentie toe.

• Voeg toe of het een levering of een ophaling betreft.

• Voeg het leveringsadres toe.

• Voeg de leveringsdatum toe.

• Voeg de leveringstijd toe.

• De goederen moeten worden afgezet op X meter van de vrachtwagen.

• Kies de levering, werk afkomstig uit uw prijsbibliotheek.

• Of klik op het tabblad hierboven "Details van de offerte", om de informatie (marge etc.) over te nemen.

• Vul de verschillende kolommen in (hoeveelheid, eenheid,..)

• Actieknoppen aan de rechterkant door op de 3 kleine punten te klikken, meerdere opties mogelijk.

• Veld opmerking aan leverancier.

• Veld interne opmerking.

• "Indienen".