Alle collectiesWerfbeheer
Bestellingen onderaannemers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze module biedt een vlot en efficiënt beheer van externe partnerschappen, waardoor specifieke taken kunnen worden uitbesteed en een harmonieuze samenwerking wordt gegarandeerd. Hier is een overzicht van het proces en de functies met betrekking tot deze bestellingen.

Navigeren in het scherm:

• Scherm dat de verschillende aanvragen / voorstellen en bestellingen van onderaannemers groepeert.

• Filters zijn beschikbaar.

• Een zoekfunctie.

• De status van de bestelling wordt weergegeven.

• Actieknoppen worden aan de rechterkant weergegeven. (Beweeg over een pictogram om de betekenis te zien).

• De statussen geven meer informatie over de voortgang van een bestelling.

• Concept.

• Te verzenden.

• Verzonden.

• Geannuleerd.

• Knop "+ Nieuw".

Een Prijsaanvraag / Prijsvoorstel aanmaken:

• Klik op "+ Nieuw".

• Klik op "Prijsaanvraag" (prijs op nul gezet) of "Prijsvoorstel" (bv: op basis van gemaakte offerte), het proces is hetzelfde.

• Selecteer een verantwoordelijke.

• Geef een onderaannemer aan.

• Voeg een referentie toe.

• Voeg de geschatte datum van uitvoering toe.

• Voeg de prijs van vertragingsvergoeding toe.

• Betalingsvoorwaarden.

• Het prijsvoorstel invoeren:

• Kies de levering, onderaannemer,...

• Vul de verschillende kolommen in (hoeveelheid, eenheid,..)

• Of klik op het tabblad bovenaan "Detail van de offerte", om de informatie over te nemen.

• Actieknoppen aan de rechterkant door op de 3 kleine punten te klikken, meerdere opties mogelijk.

• "Verzenden".

• Het prijsvoorstel is aangemaakt en wordt weergegeven onder het tabblad Prijsaanvragen / prijsvoorstellen.

• Het heeft de status "Te verzenden"

• Klik op de actieknop aan de rechterkant (Envelop).

• Vul de velden in en "Verzenden".

• Als het voorstel wordt geaccepteerd, klik op het duim icoon.

• De aanvraag wordt omgezet in een bestelling en verplaatst naar het tabblad "Bestelling".

• De kosten zijn toegevoegd aan de uitgaven van de rentabiliteit van de bouwplaats, onder het tabblad "Algemene informatie".

• Verzend de bestelling.

Een bestelling aanmaken:

Als u de prijs al met de onderaannemer heeft vastgesteld, kunt u direct een bestelling aanmaken.

• Klik op "+" rechts van "Bestellingen".

• Selecteer een verantwoordelijke.

• Geef een onderaannemer aan.

• Voeg een referentie toe.

• Voeg de geschatte datum van uitvoering toe.

• Voeg prijs van vertragingsvergoeding toe.

• Betalingsvoorwaarden.

• Het prijsvoorstel invoeren:

• Kies de levering, het werk uit uw prijsbibliotheek.

• Of klik op het tabblad bovenaan "Detail van de offerte", om de informatie (marge etc.) over te nemen.

• Vul de verschillende kolommen in (hoeveelheid, eenheid,..)

• Actieknoppen aan de rechterkant door op de 3 kleine punten te klikken, meerdere opties mogelijk.

• Opmerking leverancier veld.

• Intern opmerkingveld.

• "Verzenden".