Export van facturen PDF/UBL
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het komt vaak voor dat u op verschillende momenten van het jaar alle facturen die in Vertuoza staan wilt exporteren, zowel voor uzelf als voor uw boekhouder.

Navigeren op dit scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekgebied.

2. De tabel met informatie.

3. De actieknoppen uiterst rechts in de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

4. De knop "Nieuw" om een nieuw element te maken.

Aanmaken van een export:

Nieuwe export aanmaken

1. Klik op "Nieuw" om een nieuwe export van facturen aan te maken.

2. Voeg een referentie toe om deze export te onderscheiden van een andere.

3. Definieer de periode van deze export "van ... tot ...".

4. Vink "Ja" aan als u de klantenfacturen wilt exporteren.

5. Vink "Ja" aan als u de leveranciersfacturen wilt exporteren.

6. Vink "Ja" aan als u alle facturen wilt exporteren, inclusief degene die al zijn geëxporteerd voor deze periode.

7. Kies het gewenste bestandsformaat: PDF of UBL (elektronisch factuurformaat).

8. Klik op "Opslaan".

9. Terug in de tabel, klik op de knop "ZIP-bestand".