Technische fiches
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De technische fiches dienen als exacte referentie voor elk product, waardoor er een duidelijk begrip is van de onderdelen, het aanbevolen gebruik, de afmetingen en andere technische details.

Vertuoza stelt u in staat om uw technische specificaties met betrekking tot producten en leveringen te centraliseren.

U kunt ze downloaden in verschillende groepen en linken aan de werfplaatsen die u wenst.

Navigeren in de instellingen van de groepen :

Voordat u uw technische fiche in Vertuoza invoegt, moet u eerst de verschillende groepen maken waarin u ze kunt classificeren.

• Een zoekveld.

• De tabel met de informatie.

• De prullenbak aan de uiterste rechterkant van de tabel.

• De "Nieuw" knop om een nieuw element te maken.

• De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

• Filters kunnen worden toegepast.

Een nieuwe groep maken :

1. Klik op de “+ Nieuw”.

2. Geef de groep een naam.

3. Opslaan”.

4. De naam van uw groep wordt weergegeven in de eerste kolom.

Navigeren in de instellingen van de technische fiches :

Nu dat u uw groepen heeft toegevoegd, kan u uw technische fiches importeren en classificeren in de gewenste groep.

• De tabel met de informatie.

• Een zoekveld.

• De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

• Voeg een nieuwe specificatie toe door te klikken op de “+ Nieuw”.

• Selecteer de gewenste groep.

• Geef het een titel / beschrijving.

• Voer het merk van het product / levering in.

• Importeer de technische fiche.

• Uw technische fiches worden vervolgens weergegeven in de lijst van de eerste kolom.

• U kunt op elk moment de technische fiches downloaden, bewerken of verwijderen met behulp van de actieknoppen aan de rechterkant.

Uw technische fiches koppelen aan uw werfplaatsen vanuit een dossier TF:

• Zoek een dossier TF.

• Maak een nieuwe map door rechtsboven op + te klikken.

• Voeg een technische fiche in (geef het een naam, voeg een opmerking toe en sla op).

• Eenmaal gemaakt, kunt u rechts op de actieknop klikken die u toelaat het toe te wijzen aan een werfplaats.

• Selecteer de werfplaats.

Werfbeheer

Als u naar het beheer van uw werfplaats gaat, kunt u onder algemene informatie uw gekoppelde technische fiches vinden.