Dossier technische fiches
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Vertuoza vertegenwoordigt dit tabblad een essentiële bron voor het gedetailleerd beheer van elk product in uw bedrijf. Deze tool centraliseert op een georganiseerde manier alle technische fiches die bij elk artikel horen, en biedt een volledige en gestructureerde weergave van de kenmerken, procedures en cruciale informatie met betrekking tot uw producten.

Link uw technische fiches aan uw werf vanuit het dossier technische fiches:

Centraliseer alle informatie van uw werf.

• Een zoekgebied.

• Klik op "Nieuw".

• Voeg een technische fiche toe; geef het een naam, voeg een opmerking toe en sla op.

• Nadat het is aangemaakt, kunt u aan de rechterkant op de actieknop klikken die u toestaat om het "Aan een werf toewijzen".

• Selecteer de werf.

• Wanneer u vervolgens naar het beheer van deze werf gaat, vindt u onderaan de algemene Informatie de technische fiches die u heeft gekoppeld.

Artikel: Technische fiches