Standaard e-mailtemplate
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De standaard e-mailtemplate is degene dat u als eerste zult vinden wanneer u een e-mail wilt versturen.

Hoe stelt u een standaard e-mailtemplate in?

1. Zorg ervoor dat u een standaard e-mail heeft aangemaakt in Instellingen > Sjablonen > E-mail.

2. In de bewerking van een e-mailtemplate is er een knop waarmee u de e-mail als standaard kunt activeren.

3. Klik op "Opslaan" om deze wijziging actief te maken.

Kan ik een e-mailtemplate wijzigen voordat ik het verzend?

Ja, het is mogelijk om de tekst van een standaard e-mailtemplate te wijzigen op de verzendpagina.

Kan ik meerdere standaard e-mailtemplates hebben?

Nee, u kan maar één standaard e-mailtemplate per type correspondentie (offerte, factuur, enz.) hebben. U kunt echter kiezen uit andere e-mailtemplates via het vervolgkeuzemenu op de verzendpagina van de e-mail.