E-mailsjablonen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel de e-mailsjablonen in die je het vaakst gebruikt om te voorkomen dat je telkens opnieuw je e-mails moet schrijven.

Hoe stel je een e-mailsjabloon in?

1. Zorg ervoor dat je een standaard e-mail hebt aangemaakt in Instellingen > Sjablonen > E-mails.

2. Klik op "nieuw" om een nieuw e-mailsjabloon te maken.

3. Kies het type e-mail dat bepaalt bij welk document deze e-mail hoort. Als je "Offerte" kiest, wordt het e-mailsjabloon voorgesteld bij het versturen van de offerte.

4. Voer de referentie in, dit is de naam die je aan deze e-mail geeft zodat je deze gemakkelijk kunt terugvinden in het vervolgkeuzemenu. Bijvoorbeeld: "Offerte particulier project". De klant zal deze referentie niet zien, deze is alleen handig voor Vertuoza-gebruikers.

5. Definieer het onderwerp van de e-mail. Het onderwerp van de e-mail is vergelijkbaar met een titel die als eerste wordt weergegeven in een e-mailinbox.

6. Voer je e-mailtekst in het beschrijvingsveld in.

7. Klik op "Opslaan".

Kan ik een e-mailsjabloon wijzigen voordat ik het verzend?

Ja, het is mogelijk om de tekst van een standaard e-mail te wijzigen op de verzendpagina.