Naar de hoofdinhoud
Afleveradres
Tom Legros avatar
Geschreven door Tom Legros
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De configuratie van afleveradressen stelt u in staat om bij het aanmaken van een materiaalbestelling een afleveradres op te geven dat afwijkt van het bouwterrein of het hoofdkantoor.

Een afleveradres toevoegen

  1. Ga naar de pagina Instellingen > Algemeen > Bedrijf > Afleveradres.

  2. Klik op "Nieuw".

  3. Vul de informatie in met betrekking tot dit nieuwe afleveradres.

  4. Zorg ervoor dat u de wijzigingen opslaat door onderaan de pagina op "Opslaan" te klikken.

Was dit een antwoord op uw vraag?