Alle collectiesInstellingenBedrijfsinstellingen
Algemene verkoopvoorwaarden (CGV)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Importeer uw algemene verkoopvoorwaarden in de instellingen van uw bedrijf, zodat ze automatisch worden bijgevoegd bij uw offertes en facturen.

Voeg de algemene verkoopvoorwaarden toe als bijlagen

1. Ga naar de pagina Instellingen > Algemeen > Bedrijf > Algemene informatie

2. Zoek het veld "Verkoopvoorwaarden" en klik op het paperclip-icoon om een PDF-bestand bij te voegen

3. Kies het bestand dat u wilt importeren vanaf uw apparaat en klik op "Openen".

4. Zorg ervoor dat u de wijzigingen opslaat door onderaan de pagina op "Opslaan" te klikken.