Algemene profielinformatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Pas uw Vertuoza-profiel aan door de informatie en gegevens van uw account te wijzigen.

Toegang tot het profiel

1. Ga naar de linksonder van uw scherm en beweeg uw muis over uw naam.

2. Selecteer "Profiel".

Uw profielfoto importeren of wijzigen

1. Ga naar de pagina Profiel > Tabblad "Algemene informatie", beweeg uw muis over uw naam om het potloodpictogram te laten verschijnen. Klik erop.

2. Een pop-up verschijnt, klik op het camerapictogram.

3. Kies het bestand dat u op uw apparaat wilt importeren en klik op "Openen".

4. Wacht tot het importeren is voltooid en klik op "Verzenden".

5. Zorg ervoor dat u de wijzigingen in het profiel opslaat door onderaan de pagina op "Wijzigingen opslaan" te klikken.