Algemene bedrijfsinformatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Pas de algemene informatie van uw bedrijf aan. Deze informatie wordt automatisch opgenomen bij het aanmaken van uw documenten (offertes, facturen, bestellingen, etc.) waardoor u tijd bespaart.

Toegang tot algemene bedrijfsinformatie

Om toegang te krijgen tot de algemene bedrijfsinformatie, ga naar de pagina Instellingen > Algemeen > Bedrijf > Algemene informatie.

Bedrijfslogo importeren of wijzigen

1. Ga naar de pagina Instellingen > Algemeen > Bedrijf > Algemene informatie

2. Klik op het fototoestel icoontje in de linkerbovenhoek van de pagina.

3. Kies het bestand dat u wilt importeren op uw apparaat en klik op ”Openen”.

4. Wacht tot de import voltooid is en klik op ”Verzenden”.

5. Zorg ervoor dat u de wijzigingen opslaat door te klikken op ”Opslaan” onderaan de pagina.

Waar worden deze gegevens weergegeven?

Als u de standaard sjablonen gebruikt om uw offertes en facturen te printen/versturen, worden deze gegevens automatisch weergegeven in de PDF. U kunt deze weergave aanpassen door uw document sjablonen te personaliseren.