Profielvoorkeuren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De profielvoorkeuren stellen u in staat om elementen die alleen met uw profiel te maken hebben, aan te passen.

Toegang tot de profielvoorkeuren

1. Ga naar linksonder op uw scherm en beweeg uw muis over uw naam.

2. Selecteer "Profiel".

3. Klik op het tabblad "Voorkeur" en pas uw voorkeuren aan op basis van de beschikbare opties op de pagina.

4. Zorg ervoor dat u de wijzigingen in het profiel opslaat door onderaan de pagina op "Wijzigingen opslaan" te klikken.

Deze module stelt u in staat:

• Te kiezen of u een kopie van de e-mails die vanuit Vertuoza worden verzonden, in uw inbox wilt ontvangen.

• Te kiezen voor de weergavemodus van uw werven in het werftbeheer.

• Te kiezen om een waarschuwing te ontvangen wanneer u een lopende werfopvolging niet hebt afgesloten.