Hoe betaal ik?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe betaal ik voor mijn ritten en koop ik winkelartikelen?

Na registratie, klik op het menu icoon in de linker bovenhoek, klik op Account en instellingen → Betaling en voeg uw gewenste betaalmethode toe.

Onze service ondersteunt:

Debet / creditcards van Visa, Mastercard en

American Express

PayPal

Google & Apple Pay

Lokale betaalmethoden

Om te controleren welke betaalmethoden in uw stad worden ondersteund, klikt u op de onderstaande knop.

Wanneer je de rit beëindigt, worden de kosten van de rit automatisch afgeschreven van je actieve betaalmethode. Een handmatige overboeking is nooit nodig! Kort daarna ontvangt u per e-mail een ontvangstbewijs van uw huur.

Een compleet overzicht van al uw verhuur en facturen vindt u ook onder Rithistorie in de TIER-app.