Account en Instellingen
Betaling
Mijn rekening is geblokkeerd wegens een onbetaalde factuur.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik het openstaande bedrag betalen?

1. Controleer eerst of uw standaard betaalmethode voldoende saldo heeft.

2. Voeg uw kaartgegevens opnieuw toe in de app en selecteer de nieuw toegevoegde kaart als uw actieve betaalmethode. (U hoeft uw eerder toegevoegde kaart niet te verwijderen, klik gewoon op Nieuwe betaalmethode toevoegen).

3. Wanneer de betaling succesvol is afgeschreven, wordt uw TIER-account automatisch gedeblokkeerd.

Als u nog steeds enige vorm van betaling probleem, start dan een chat met ons.