Hint-funksjonen

Vi forklarer hvordan hint-funksjonen i Numetry fungerer, og hva du kan gjøre når du står fåst på et oppdrag.

Oppdatert over en uke siden

Hvert matteoppdrag i Numetry har hint som hjelper deg å løse oppdraget. Det kommer i to former:

Din pet gir deg hint

Nederst i høyre hjørne finner du en pet – den hjelper deg om du står fast med det selve matematikken.

Det er to måte å få hint fra din pet på:

• Om du klikker på den. Din pet vil da komme med et hint som hjelper deg å løse oppgaven du står fast på.

• Om du svarer feil på samme oppgave flere ganger, da vil den automatisk gi deg hint.

?-knappen forklarer spillmekanikken

Dersom du er usikker på hva du skal gjøre i oppdraget, kan du trykke på ?-knappen. Da vil det komme opp en tekstboks som forklarer spillmekanikken og hva oppdraget vil at du skal gjøre.